TIETOA MEISTÄ

Rakkaudella valmistettua ruokaaa jo vuodesta 1988

AJANKOHTAISTA


RAVINTOLAMME ON SULJETTUNA 6.6-28.6.22 VÄLISEN AJAN. 
AVAAMME JÄLLEEN KESKIVIIKKONA 29.6 KLO 13 ALKAEN!! 
AURINKOISTA JA LÄMMINTÄ KESÄÄ KAIKILLE1

Ravintolassa on ajoittain ruuhkaa joten emme valitettavasti ehdi aina vastaamaan kaikkiin puheluihin. Toivomme kaikilta asiakkailtamme kärsivällisyyttä puhelintiedusteluissa.

 Suosittelemme tekemään pöytävarauksen hyvissä ajoin kätevästi varauskalenterimme kautta. Huomioithan varausta tehdessä, että ravintolamme keittiö sulkeutuu puolituntia ennen ravintolan sulkeutumista. Suosittelemme myös ilmoittamaan varauksen yhteydessä mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot.

Laadukasta ja hyvistä raaka-aineista valmistettua ruokaa sekä vankkaa palvelua jo vuodesta 1988

Meidät tunnetaan ainutlaatuisista pizzoistamme sekä laajasta    à la carte listastamme.

Ravintolassamme on A-oikeudet.

Meille on helppo tulla, olit sitten yksin tai isomman ryhmän kanssa liikenteessä. Popino sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa kirkon kupeessa ja läheltä löytyy useita kulttuuripaikkoja.

Ravintolaamme on esteetön pääsy, soitat vain numeroon 036532555, niin autamme teidät perille. Ravintolamme on toiminut yksityisessä omistuksessa aloittamispäivästä lähtien.

Tervetuloa viihtymään kanssamme! 

Street Food & More

Vuonna 2015 ravintola Popinolle syntyi ''pikkusisko'' kesäravintola street food and more. Niin sanottu katuköökki tarjoaa rentoa ruokaa rennolla otteella. Halusimme tuoda hiukan erilaisen street foodia tarjoavan ravintolan, jossa ruoka tarjoillaan rennosti ja tehdään täydellä sydämellä itse. Köökin tuoksut huomaat jo kadulla, sillä valmistamme suurimman osan tuotteista avotulella.

Kesäravintolan sisustus on street food - henkinen. Paikkoja on niin sisällä kuin aurinkoisella kattoterassilla mistä aukeaa näkymä niin kaupungille kuin Vanajavedelle. Meidät löydät Linnankadun tasanteelta aivan Popinon vierestä. Rennolla otteella viihtymään!

Kesän 2022 menu julkaistaan pian!